John Cena Kurucular
| Konu: Boş Superstarslar Paz Mayıs 02, 2010 3:45 pm | |
| - Shawn Michaels Dolu - Jeff Hardy Dolu - Edge Dolu - Triple H Dolu - John Cena Dolu - The Undertaker Dolu - Rey Mysterio Dolu - Randy Orton Dolu - Chris Jericho Dolu - Batista Dolu - Finlay - John Morrison Dolu - R-Truth Dolu - Christian - Kofi Kingston - Chris Jericho Dolu - The Great Khali - Jesse - KaneDolu - Mike Knox - Shad - Carlito - Chavo Guerrero - Cody Rhodes - Festus - Jack Swagger - JBL - Mark Henry - Primo - Santino Mare - Ted DiBiase - Ezekiel Jackson - Goldust - Shelton Benjamin - Tommy Dreamer - Wladimir Kozlov - William Regal - Goldberg - Sheamus - Bret Hart[/b] Cody Rhodes -----------------------------
Abbys AJ Styles Alex Shelley Amazing Red Angelino Love Awesome Kong Brian Kendrick Brutush Magnus Bubba Chris Sabin Cm Punk Christy Hamme Consecuences D-Angelo Dinero Daffney Daniels Desmond Wolfe Don West Dough Williams Dr.Stevie Eric Bischoff Eric Young Generation Me Hamada Hector Guerrero Hernandez Homicide Hulk Hogan James Storm Jay Lethal Jeff Jarret Jeremy Borash Jesse Neal Jimmy Hart Kazarian Kevin Nash Kiyoshi Kurt Angle Lacey Von Erich Madison Reyne Matt Morgan Mick Foley Mike Tenay Mr.Anderson Nasty Boys ODB Orlando Jordan Raven Rhino Ric Flair Rob Terry R.V.D Robert Roode Samoa Joe Sarita Shannon Moore Shark Boy SoCal Vay Sting SuicideDolu Tara Taylor Wilde Taz Team 3D Tomko Velvet Sky Wille Urbina [/b]
En son HBK tarafından C.tesi Mayıs 08, 2010 2:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Triple H Üye
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 9:32 am | |
| Ben Sting İstemiştim Under Taker Triple H Yaptı | |
|
Age Of Orton Kurucular
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 9:46 am | |
| İstiyorsan sting yapabilirim ama bence Triple H OL çünkü Svr 2010da Sting yok ve ppvlerin hepsi SvR 2010dan oynanacak;) | |
|
Triple H Üye
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 9:56 am | |
| Tamm O Zmn Bİde Svr 2010 Linkini Ö.m Atarmısın ? | |
|
Age Of Orton Kurucular
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 9:59 am | |
| Ben Pspden oynatıyorum | |
|
Triple H Üye
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 11:16 am | |
| John Cena yı Dolu Yaz Bide Cm Punk Gelcek Rezve Yaparmısın ?Kuzenim Olur Kendisi | |
|
John Cena Kurucular
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 2:06 pm | |
| Tanıdığın olması ona yetki vermemizi gerektirmez çalışırsa yetki alır ve adam getirirsen seninde rütben yükselir ve çalışırsan tabi | |
|
Triple H Üye
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 2:08 pm | |
| Zaten Cena ile Orton u Ben Ketirdim Cm punk ta Gelicek 3 kişi Getirmiş olucam Bide Haber Ciyim Haber Yazıyorum | |
|
Age Of Orton Kurucular
| Konu: Geri: Boş Superstarslar C.tesi Mayıs 08, 2010 7:46 pm | |
| getir ben Onu kimseye vemem | |
|